witch cape Cara

Condition: New product

Souza for Kids

Welcome in the Souza for kids! fairytale (112)

Het hoeft niet altijd roze en lief te zijn... deze heksencape van Souza is enkel voor stoere meisjes en staat prima op Halloweenavond om van deur tot deur te gaan of om te schitteren - én te griezelen - op het feestje!

28,95 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 100536 *

CharacterWitch/Wizard
Typenew
ColourViolet

Tijdens Halloween komt heks Cara natuurlijk een kijkje nemen in het oh zo mooie sprookjesbos met haar hoge hoed en toverstaf! Van prinses tot zeemeermin. Van brandweerman tot draak of piraat. Welkom in de wereld van Souza! Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Souza wil kinderen al vroeg stimuleren hun creatieve geest en fantasie te verrijken en zo de wereld net iets mooier maken! Een musthave voor elke verkleedkoffer. De Cara heksen cape is gemaakt van twee lagen organza (zwart en paars) en heeft een capuchon. De cape is voor bijvoorbeeld Halloween erg leuk te combineren met de Cara heksenjurk, hoed en handschoenen! De Cara heksencape is geschikt voor kinderen van: - 3-4 jaar met een lichaamslengte van 98-104 cm. - 5-7 jaar met een lichaamslengte van 110-122 cm. - 8 tot 10 jaar of met een lichaamslengte van 128 tot 140 cm.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.350.030.340.17
Souza for Kids - Souza for Kids was founded in 1998. It specializes in designing safe and imaginative costumes and accessories for kids. The costumes allow children to dress themselves and the majority of the items are made from 100% cotton which is durable and easily washable. The selection of colors and interesting details make the costumes and accessories attractive for kids. Safety is considered in the design of the garments that features cordless and elastic closures.
Collection Welcome in the Souza for kids! fairytale
Inspiration & stories