wild animals - Schnipp Schnapp

Condition: New product

Haba

Games by HABA (99)

De wilde dieren ontmoeten elkaar bij het meer. Maar daar mag steeds maar één dier van iedere soort staan. Als er twee dezelfde dieren te zien zijn, moet je snel zijn en je hand op de krokodil in het meer leggen! De snelste speler krijgt alle dieren die zich op dat moment aan het meer bevinden. Wie lukt het om aan het einde alle dierkaarten in zijn bezit te hebben?

7,50 €

Add to my list

Product reference : 303327

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 4 years

Behendig reactiespel Wilde Dieren knip knap van Haba, met houten krokodil. Ook leuk om cadeau te doen!   Inhoud van het spel: 32 dierkaarten (4 x 8 verschillende dieren), 1 meerkaart, 1 houten krokodil en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)   Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit. Aantal spelers: 2-4. Spelduur: 10 minuten. Materiaal: papier en hout Geschikt voor spelers van 4 - 99 jaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
14.22.5110.11
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Games by HABA
Inspiration & stories