Tritan Bottle Unicorn

Condition: New product

Crocodile Creek

BER020

eco collection by Crocodile Creek (28)

Een eenhoorn-fan in huis? Dan hebben wij de perfect drinkfles om elke dag mee te nemen op grote en kleine avonturen - of gewoon naar school ;-) - het leuke design is makkelijk te openen door zelfs de kleinste handjes, lek-vrij en afgewerkt met sprookjesachtige illustraties.

12,50 €

Add to my list

Product reference : 381042-4

TypeDrinking bottles
Agefrom 3 years
Crocodile Creek themenew

Crocodile Creek creëerde deze magische Eco Kids Tritan™ drinkfles speciaal voor schoolgaande kinderen. Deze fles met wolkes, regenbogen, hartjes en een eenhoorn heeft een inhoud van 470 ml en is uitgerust met een mors-bestendige drinktuit die kinderen heel eenvoudig kunnen openen en sluiten. Het rietje kan je verwijderen om alles makkelijk schoon te maken. Het handige 'grab & go' handvat kan je bijvoorbeeld ook aan de rugzak met een clip vastmaken.Het transparante materiaal Eastman Tritan™ Copolyester is BPA-vrij en voedselveilig. Niet geschikt voor warme dranken en ook niet voor de microgolfoven. Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Extra leuk met een bijpassende brood- en snackdoosjes.Afmetingen: 4 x 17 cmInhoud: 470 mlMateriaal: Eastman Tritan™ Copolyester - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffenWasadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasserHet Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.Crocodile Creek creëerde deze leuke Eco Kids Tritan™ drinkfles speciaal voor schoolgaande kinderen. Deze fles vol prachtig geïllustreerde dieren heeft een inhoud van 470 ml en is uitgerust met een mors-bestendige drinktuit die kinderen heel eenvoudig kunnen openen en sluiten. Het rietje kan je verwijderen om alles makkelijk schoon te maken. Het handige 'grab & go' handvat kan je bijvoorbeeld ook aan de rugzak met een clip vastmaken.Het transparante materiaal Eastman Tritan™ Copolyester is BPA-vrij en voedselveilig. Niet geschikt voor warme dranken en ook niet voor de microgolfoven. Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Extra leuk met een bijpassende brood- en snackdoosjes.Afmetingen: 4 x 17 cmInhoud: 470 mlMateriaal: Eastman Tritan™ Copolyester - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffenWasadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasserHet Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
17.19.570.12
Crocodile Creek - American brand Crocodile creek makes beautiful high-quality children's products and toys such as colourful, innovative puzzle and beautifully designed lunch boxes and backpacks.
Collection eco collection by Crocodile Creek
Inspiration & stories