travel bingo

Condition: New product

Haba

Onderweg valt er van alles & nog wat te ontdekken: een bergtop, een tunnel, een kasteel, een regenboog ... Wie als eerste de afbeeldingen op zijn kaartje buiten gespot heeft, is de snelste observeerder van deze reis.Zeg maar vaarwel tegen de eeuwige hoe lang nog? 's. In de auto, de trein of het vliegtuig – dit HABA-reisspel zorgt altijd voor plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan.

14,95 €

Add to my list

Product reference : 302957

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 5 years

Dit reisbingo/magneetspel van Haba geeft verveling geen kans en is ideaal om ook onderweg te spelen, bijvoorbeeld tijdens lange autoritten naar verre familie of vliegreizen naar meer zonnigere oorden. De magnetische onderdelen blijven goed in de stevige metalen doos plakken en zorgt voor gevarieerd spelplezier.Inhoud doos: 2 bingokaarten, 76 magnetische afbeeldingen, 20 magnetische kruisjes, 1 plastic zak en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Aantal spelers: 2 personenSpelduur: 10-15 minuten.Materiaal: magneetfolie en metaalGeschikt voor spelers van 5-99 jaar.Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
16.73.724.70.62
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.