Toy with bell lion Leo

Condition: New product

Petit Monkey

PS124

Zeg hallo tegen Leo de leeuw van Petit Monkey. Zin om samen te spelen?Dit schattig speeltje kan je zowel gebruiken als badspeeltje, als boxspeeltje of als decoratie in de kinderkamer. Deze leuke leeuw komt verpakt in een leuke geschenkdoos.

17,95 €

Add to my list

Product reference : NRT3

Compositionsnew
Typenew
ColourYellow
AgeDés la naissance

Leo de leeuw is een 100% natuurlijk rubberen speeltje met een klein belletje binnenin en een zacht geruststellend geluid. Een ideaal eerste babyspeeltje om cadeau te doen!Dit interessant speeltje heeft verschillende structuren en is daarom ideaal voor je kleintje om op te kauwen en bijten bij doorkomende, zeurende tandjes. Het stimuleert tegelijk de verschillende zintuigen zoals het zicht, gehoor, geur, smaak en de tast van je kleintje. Leo heeft een perfecte grootte voor kleine handjes zodat ze hem makkelijk kunnen vastpakken. Er is ook een krokodil en een leeuw verkrijgbaar.Afmetingen: 9 x 13 x 5 cmMateriaal: puur natuurlijk rubber van de Hevea rubberboom, duurzaam geproduceerd en 100% biologisch afbreekbaar. Helemaal veilig voor kleintjes, met CE-label, ecologisch en niet-toxisch. Vrij van BPA, PVC en ftalaten. Zonder gaatje onderaan zodat bacteriën en schimmel zich niet kunnen opstapelen binnenin het speeltje.Wasadvies: makkelijk proper te maken met een vochtige doek en milde zeep.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!