Terra Kids Cork Boat Kit

Condition: New product

Haba

HAB458

Terra Kids collection by HABA (51)

Trossen los en schip ahoi! Deze bout knutsel je zelf makkelijk in elkaar en daarna is hij meteen klaar om uit te varen op alle wateren – en in alle weersomstandigheden.Kleine scheepsbouwers kunnen de kurken boot bovendien naar hartenlust combineren en uitbreiden met vondsten uit de natuur – leuke suggesties hiervoor zijn te vinden in de bijbehorende handleiding. Knutselplezier verzekerd voor klein en groot en een top cadeau voor kleine bouwers en mini matrozen!

19,99 €

15,99 €

Add to my list

Product reference : 1304244001

CollectionTerra Kids
Typenew
Agefrom 7 years

Creatief bouwpakker kurken boot van Terra kids. Deze superleuke boot is gemaakt uit geperste kurkkorrels en is daardoor vrijwel onzinkbaar. Ideaal speelgoed voor een weekendje uit aan het water of voor een familievakantie aan het strand. Het bouwpakket is zeer eenvoudig in elkaar te steken en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal met optimale drijfeigenschappen: op vlak water, in de zee of in bad. Leuk om samen in elkaar te zetten. Inclusief instructieboekje.Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en mogelijk verstikkingsgevaar. Materiaal: kurk, hennep en houtKinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.22
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Terra Kids collection by HABA
Inspiration & stories