tattoos 'Leopard - glow in the dark'

Condition: New product

Petit Monkey

PS057

Mini gifts, maxi fun! (453)

Plaktattoos zijn altijd leuk! Om te geven én te krijgen.Kinderen zijn er zot van en ze zorgen altijd voor een unieke look. Deze set geeft bovendien licht in het donker, dermatologisch getest en veilig bevonden. De tijdelijke kindertattooos zijn makkelijk te verwijderen.

7,95 €

Add to my list

Product reference : TT02

CompositionsPaper
TypeTemporary tattoos
Agefrom 3 years

De Petit Monkey Leopard tattoos is een set van 2 blaadjes vol geweldige, glow in the dark plaktattoos, geïllustreerd door de getalenteerde Suzy Ultman. De dermatologisch geteste tattoos zitten verpakt in een leuke, kartonnen envelop. Leuk om te geven en te krijgen!Afmetingen verpakking: 14,8 x 21 cm Leeftijd: voor stoere kinderen vanaf 3 jaarGebruiksaanwijzing: Knip je favoriete tattoo uit, haal de plastieke beschermingsfolie er af, plaats de tattoo op de gewenste plaats en maak ze nat met een vochtige doek, duw 20 seconden aan en verwijder het papiertje. Wat een resultaat! De plaktattoo kan makkelijk verwijderd worden met wat babyolie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.140.010.220.03
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!
Collection Mini gifts, maxi fun!
Inspiration & stories