Table seat Summer meadow

Condition: New product

Haba

HAB925

dolls by Haba (23)

Is je pop groot genoeg om mee aan tafel te eten? Dan komt dit tafelzitje voor poppen perfect van pas.Het is een fijn poppenaccessoire om je popje in te zetten en eten te geven. Bovendien tovert het tafelstoeltje Zomerweide in elke eetkamer een zomerse sfeer. Zo wordt eten nog leuker!

24,99 €

Add to my list

Product reference : 305981

Typenew
ColourGreen
Agefrom 18 months

Tafelstoeltje voor poppen Zomerweide is een fijn poppenaccessoire van Haba voor je Haba pop of je lievelingsknuffel. Check de rest van de Haba poppenwereld voor eindeloos speelplezier >Dit tafelstoeltje kan aan alle tafelbladen worden bevestigd en is erg leuk voor realistisch rollenspel als poppenouders.Afmetingen: Polypropyleen, Polyester, MetaalLeeftijd: vanaf 18 maandenAfmetingen: 15 x 45 x 20 cmGewicht: 478 gramWasadvies: het stoffen gedeelte kan je eraf ritsen en wassen op max 30°C, niet strijken of geschikt voor de droogkast_Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspellen en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.111
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection dolls by Haba
Inspiration & stories