stacking figure - Giraffe Spotty

Condition: New product

Haba

HAB028

Zeg, hoelang is de nek van giraf Vlekje wel niet? Dat kunnen de kinderen ontdekken door de afzonderlijke onderdelen op elkaar te stapelen.Dit speelgoed stimuleert het eerste stapelen en bouwen en is dan ook een perfect cadeautje als eerste speeltje voor kleine baby's.

22,99 €

18,39 €

Add to my list

Product reference : 303264

Collectionnew
Typenew
Agefrom 10 months
Discount- 40 %

Knuffelvriendje Vlekje van Haba met optische en akoestische effecten en voeleffect om de tast te stimuleren. Het speelt handig in om het oefenen van de fijne motoriek bij baby's. De 4 onderdelen hangen aan elkaar vast met klittenband.Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Materiaal: polyester.Afmetingen: 12 x 12 x 24 cmGeschikt voor kindjes vanaf 10 maanden.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
1414260.256
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.