Shoes Step Up Street - Xplorer Habitat Printed Grey

Condition: New product

Bobux

Bobux shoes Spring/Summer (287)

Dit wordt meteen het hipste exemplaar uit de schoenen-collectie van je kleine kapoen.Of ze nu nog kruipen, voorzichtig hun eerste stapjes zetten of de kamer door rennen deze Bobux slofjes bieden altijd ultiem comfort aan die ontdekkende, trappelende, voetjes!

50,00 €

Add to my list

Product reference : 500037

CollectionStep-up
TypeSlippers
ColourGrey
Type BobuxAktiv

Tropische palmprint met metallic accenten geven deze coole Step Up Street Xplorer Habitat schoentjes van Bobux een zomerse en tegelijk stoere look. Deze schoentjes hebben een lederen tip en hak en zijn afgewerkt met een bedrukt canvas dat de voetjes laat ademen. Ze zijn extra duurzaam dankzij de onzichtbare coating die de slijtvastheid verhoogd, ze zijn dus niet alleen mooi maar kunnen ook tegen een stootje.Schoenen uit de Street collectie van Bobux zijn er voor coole kids en hun fashionista ouders. Met de gebruikelijke Bobux expertise en het innovatief design vallen ze echt op aan de voetjes van je stoere wereldontdekker én ben je verzekerd van de beste voetontwikkeling. Elk paar uit deze collectie is gemaakt van kwalteitsmaterialen, wat zorgt voor een extra lange levensduur. Bobux Street is gemaakt voor de 'want it all'-ouder!Waggelen, eerste stapjes aan de hand en af en toe nog lekker kruipen. Het Bobux Step Up gamma is er in maat 18 tot 22, ideaal voor kinderen van ongeveer 9 maand tot 2 jaar. Ze zijn speciaal ontworpen voor kindjes die in de fase zitten van zichzelf optrekken en de eerste stapjes aan en zonder handjes.Materiaal: buitenkant uit kwaliteitsvol suède en bedrukt innovatief canvas, katoenen voering - flexibele SBR zoolZo kies je de juiste maat in 5 eenvoudige stappen :Zet jouw kleine spruit op een vel papier Ga met een pen rond beide voetjes Meet de lengte van de net getekende voeten Neem de afmeting van het grootste voetje als referentie Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. Step Up schoentjes lees je in de paarse kolom.  

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.4
Bobux - Bobux International Ltd was formed in January 1991 when New Zealand designers Chris and Colleen Bennett launched a unique, innovative and new category of soft soled leather shoes for children under their brand, Bobux. Bobux baby shoes are made from soft natural Eco-leather - safer for your baby and the environment. They are recommended by Pediatricians as the perfect footwear for children under two. The soft leather upper and suede leather sole allow the feet to function properly and grow without restrictions. A unique elastic system makes Bobux easy to slip on and they stay on!
Collection Bobux shoes Spring/Summer
Inspiration & stories