Shoes Step Up Craft - Chase Chartreuse

Condition: New product

Bobux

Bobux shoes Spring/Summer (221)

Net zo geel en stralend als de zon! Deze Step Up Case schoentjes van Bobux zijn gemaakt uit premium leder en met oog voor een optimale voet-ontwikkeling.Laat je kleintje de wereld maar ontdekken, bij Bobux zit je altijd goed!  

65,00 €

Add to my list

Product reference : 725707

CollectionStep-up
TypeSandals
ColourYellow
Type BobuxChase
Discount- 40 %

De okergele Step Up Craft Case sandaaltjes zijn ideaal om die kleine actieve voetjes lekker fris te houden tijdens de warmere maanden van het jaar. Dit zomerse Bobux paar heeft een gesloten tip voor extra bescherming, terwijl de open zijden zorgen dat de voetjes fris blijven en kunnen ademen. Velcro riempjes zorgen voor een gemakkelijke verstelbaarheid en de flexibele TPR zool ondersteunt de ontwikkeling van de voetjes.De Craft-collectie is een eerbetoon aan 25 jaar Bobux. Alles begint met het leer van de hoogste kwaliteit dat met de hand bewerkt is door geschoolde ambachtslieden. De natuurlijke, ambachtelijke kwaliteit staat voorop en is afgewerkt met enkele speciale details. Dit gamma staat voor tijdloze stijl en voetgezondheid is zoals altijd de kern van elke schoen. Waggelen, eerste stapjes aan de hand en af en toe nog lekker kruipen. Het Bobux Step Up gamma is er in maat 18 tot 22, ideaal voor kinderen van ongeveer 9 maand tot 2 jaar. Ze zijn speciaal ontworpen voor kindjes die in de fase zitten van zichzelf optrekken en de eerste stapjes aan en zonder handjes.Materiaal: buitenkant van leder en canvas - binnenzijde leder - TPR flexibele zoolZo kies je de juiste maat in 5 eenvoudige stappen :Zet jouw kleine spruit op een vel papier Ga met een pen rond beide voetjes Meet de lengte van de net getekende voeten Neem de afmeting van het grootste voetje als referentie Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. Step Up schoentjes lees je in de paarse kolom. 

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.4
Bobux - Bobux International Ltd was formed in January 1991 when New Zealand designers Chris and Colleen Bennett launched a unique, innovative and new category of soft soled leather shoes for children under their brand, Bobux. Bobux baby shoes are made from soft natural Eco-leather - safer for your baby and the environment. They are recommended by Pediatricians as the perfect footwear for children under two. The soft leather upper and suede leather sole allow the feet to function properly and grow without restrictions. A unique elastic system makes Bobux easy to slip on and they stay on!
Collection Bobux shoes Spring/Summer
Inspiration & stories