seagrass basket - pompoms

Condition: New product

Bloomingville

BLV010

MINI Bloomingville (160)

Whoohoo, al onze pompommetjes in de lucht voor deze speelse opbergmand van Bloomingville.Een Scandinavisch design dat zorgt voor een ludiek detail in de kinderkamer. Maar eigenlijk past hij net zo goed in je eigen interieur. Want wie houdt er nu niet van een feestelijk pompommetje?

53,00 €

31,80 €

Add to my list

Product reference : 90908382

TypeBaskets
ColourMulticolor
Discount- 40 %

Topmand van Bloomingville. Gemaakt uit zeegras en afgewerkt met speelse pompoms in stijlvolle, grijze tinten.  Lekker handig om allerhande spulletjes in op te bergen of te verplaatsen in huis.Afmetingen: Ø 38 x 28 cm hoogMateriaal: zeegrasBloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.370.130.370.25
Bloomingville stands for Scandinavian design, updated vintage and handmade products. This trendy Danish brand offers home accessories, created by in-house designers with a love for detail and precision. The unique Bloomingville style is a mixture of raw products with a nostalgic Scandinavian twist and reproductions of fantastic pieces from times past inspired by French brocante. Share your style, tell your story, change your home! - Bloomingville.
Collection MINI Bloomingville
Inspiration & stories