seagrass basket - dots

Condition: New product

Bloomingville

BLV008

MINI Bloomingville (147)

Vul deze fijne mand met je favoriete speelgoed, gebruik hem als opruimmand om overal mee te nemen in huis of zet hem in de keuken... de leuke handvaten maken het makkelijk de mand te verplaatsen.Dankzij de speelse stippen en de sobere natuurtinten is deze Bloomingville mand een echt pronkstuk in je interieur.

37,90 €

Add to my list

Product reference : 90905278

TypeStorage bins
ColourWhite

Wat een fraai design van Bloomingville: deze opbergmand laat je interieur meteen blinken van stijl. Door de vrolijke stippen en natuurlijk materiaal - hij is gemaakt van zeegras - past dit item in elke kamer. Lekker praktisch in de speelhoek, maar ook in de keuken, badkamer of bureau. Laat je verrassen door de multifunctionaliteit van dit leuk item.Afmetingen: Ø 39 x 32 cmMateriaal: zeegrasBloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.370.130.370.25
Bloomingville stands for Scandinavian design, updated vintage and handmade products. This trendy Danish brand offers home accessories, created by in-house designers with a love for detail and precision. The unique Bloomingville style is a mixture of raw products with a nostalgic Scandinavian twist and reproductions of fantastic pieces from times past inspired by French brocante. Share your style, tell your story, change your home! - Bloomingville.
Collection MINI Bloomingville
Inspiration & stories