Sandals Step up - Roam Red - 729203

Condition: New product

Bobux

Bobux shoes Spring/Summer (217)

Wanneer de zon lekker schijnt en het kwik stijgt, is het tijd voor sandalen ! Deze jongenssandalen van Bobux zijn stevig en stoer voor peuters die houden van de hele dag actief te zijn. Een peuterschoen die zorgt voor frisse voetjes maar toch een stevige tip heeft om optimaal de teentjes te beschermen.

67,50 €

20,25 €

Add to my list

Product reference : 729203

CollectionStep-up
TypeSandals
ColourRed
Type BobuxRoam
Discount- 70 %
STOP/FINISTOP

De tijdloze rode Bobux Roam Red is een sandaal met 3 riempjes aan de tip die zorgen voor frisse teentjes, die toch beschermt zitten tijdens het spelen. Ze hebben een velcro-sluiting voor optimale verstelbaarheid en zijn makkelijk aan en uit te doen. Ze hebben ook een stevige, gewatteerde hiel voor extra steun en comfort. Dit paar komt regelrecht uit de nieuwe Craft-collectie.De Craft-collectie is een eerbetoon aan 25 jaar Bobux. Alles begint met het leer van de hoogste kwaliteit dat met de hand bewerkt is door geschoolde ambachtslieden. De natuurlijke, ambachtelijke kwaliteit staat voorop en is afgewerkt met enkele speciale details. Dit gamma staat voor tijdloze stijl en voetgezondheid is zoals altijd de kern van elke schoen. Waggelen, eerste stapjes aan de hand en af en toe nog lekker kruipen. Het Bobux Step Up gamma is er in maat 18 tot 22, ideaal voor kinderen van ongeveer 9 maand tot 2 jaar. Ze zijn speciaal ontworpen voor kindjes die in de fase zitten van zichzelf optrekken en de eerste stapjes aan en zonder handjes.Materiaal: buiten- en buitenkant van premium leder - TPR flexibele zoolZo kies je de juiste maat in 5 eenvoudige stappen :Zet jouw kleine spruit op een vel papier Ga met een pen rond beide voetjes Meet de lengte van de net getekende voeten Neem de afmeting van het grootste voetje als referentie Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. Step Up schoentjes lees je in de paarse kolom.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000
Bobux - Bobux International Ltd was formed in January 1991 when New Zealand designers Chris and Colleen Bennett launched a unique, innovative and new category of soft soled leather shoes for children under their brand, Bobux. Bobux baby shoes are made from soft natural Eco-leather - safer for your baby and the environment. They are recommended by Pediatricians as the perfect footwear for children under two. The soft leather upper and suede leather sole allow the feet to function properly and grow without restrictions. A unique elastic system makes Bobux easy to slip on and they stay on!
Collection Bobux shoes Spring/Summer
Inspiration & stories