rally run!

Condition: New product

Haba

Games by HABA (89)

Iedereen wil de beker van de DaCart rally bemachtigen. Het parcours is onoverzichtelijk en verandert elke seconde. Het komt erop aan de beste weg te onthouden en vooral niet een doodlopende straat in te rijden! Wie loodst zijn supersnelle racewagen het snelst naar de finish? En mag de beker in de lucht steken?

6,50 €

Add to my list

Product reference : 302786/302787

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 5 years

Memoryspel DaCart Rally van Haba is leuk om samen met je kindjes te spelen en ze kunnen het ook alleen spelen. Er zitten met 4 raceauto’s van hout bij. Dit spel is een echte klassieker in een leuk race-jasje en een leuk cadeau voor elke gelegenheid Inhoud van de speldoos: 1 spelbord piratenbaai, 1 spelfiguur spookkapitein Witbaard, 30 zeekaartjes, 1 geluksmunt, 4 aflegkaarten schatkist, 1 dobbelsteen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Aantal spelers: 2-3 personen Spelduur: 10 minuten. Materiaal: magneetfolie en metaal Geschikt voor spelers van 5-99 jaar. Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
10.43.910.40.17
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Games by HABA
Inspiration & stories