puzzles pets

Condition: New product

Haba

HAB048

Klassieke puzzel Huisdieren gemaakt uit stevig karton, er zitten 3 verschillende puzzels in de doos met telkens 12, 15 en 18 stukjes. Zo kan je makkelijk beginnen en je kindje uitdagen steeds een niveau'tje hoger te gaan en zijn puzzelskills uit te breiden.

9,99 €

Add to my list

Product reference : 302638

Typenew
Agefrom 3 years
# Puzzle pieces11-20 pieces

Een puzzeldoos die iedereen in huis moet hebben met 3 leuke puzzels van huisdieren. In de doos zitten 3 afzonderlijke puzzels met 3 geweldige onderwerpen: de spelende honden met 12 stukjes, de guitige konijnen met 15 stukjes en dollende poezenbaby's met 18 puzzelstukken. Leuk om de fijne motoriek en puzzelkunsten van je kleintje wat uit te breiden en in de prachtige kwaliteit die we van Haba gewoon zijn.Leuk om te krijgen, om te maken, om mee te spelen en naar te kijken.De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
24.55290.48
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.