play store scale

Condition: New product

Haba

HAB053

Hoeveel mag het zijn?Een beetje meer of een beetje minder? Deze houten winkelweegschaal van Haba maakt het nauwkeurig afwegen van artikelen doodeenvoudig – en zorgt met zijn kleurrijke gewichten voor veel speelplezier.

29,95 €

Add to my list

Product reference : 302639

Collectionnew
Typenew
Agefrom 3 years

Een kleurrijke winkelweegschaal die perfect past in de winkel van je verkooptalent! De schalen kunnen makkelijk worden gevuld met de 5 meetgewichten en 2 balansgewichten en met al het lekkers dat je wil wegen. De schaal is goed afleesbaar en het speelgoed bevordert de fijne motoriek, concentratie, oog-handcoördinatie en het eerste inzicht in gewichten.De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Inhoud: 1 weegschaal met 2 metalen schalen, 5 meetgewichten, 2 balansgewichten.Materiaal: beukenhout, multiplex, metaal, kunststof.Afmetingen: 32 x 23 x 7 cmWaarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
25.58.526.50.58
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.