Pencil case palm trees

Pencil case palm trees

Condition: New product

Petit Monkey

PS097

Hou al je schrijfgerief makkelijk samen in deze super stijlvolle pennenzak van het Nederlandse merk Petit Monkey.Naast handig en zomers van print is dit pennenetui ook heerlijk duurzaam omdat hij gemaakt is uit gerecycleerd materiaal van oude plastiek flessen. Hoe cool is dat?

13,95 €

Add to my list

Product reference : PEN6

Pennenzak Palmbomen van Petit Monkey, dit is een handige en grote pennenzak om al je pennen, potloden en een schaar makkelijk in op te bergen. Ook supergeschikt modelletje voor middelbare scholieren. En waarom zou je het niet als toilettas gebruiken; vul het dan met je borstel, tandenborstel en tandpasta. Met een stevige ritssluiting en een handvat om deze prachtige etui te dragen. Palmboomprint van Lemonni.Het is een kleine planeet dus recycle! Deze hippe rugzak ziet er niet alleen mooi uit, hij is het ook, want deze tas is gemaakt van rPet. Oude plastic flessen worden gerecycled, versnipperd en tot garen gesponnen om de stof te weven. De tas is afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.Materiaal: rPET Afmetingen: 20 x 9 x 8 cmPetit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt opnieuw een stijlvolle collectie rugzakjes en pennenzakken in grafische prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
20980.061
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!