peggling game Kasper

Condition: New product

Haba

HAB033

Hoe groot is die grappige Kasper met zijn puntmuts? Dat kunnen de kinderen ontdekken door de afzonderlijke houten stukken een voor een op elkaar te steken, als Kasper zijn slaaphoofdje erop staat is de toren klaar!

19,99 €

15,99 €

Add to my list

Product reference : 302913

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 18 months
Discount- 40 %
STOP/FINISTOP

Fijn houten stapelspel met slaapmutsje van het Duitse merk Haba. Stimuleert de fijne motoriek en het eerste grijpen van je kindje. De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Inhoud: 1 opsteekstok, 7 stukken om op te steken.Geschikt voor kleine torenbouwers vanaf 1,5 jaar.Materiaal: beukenhout.Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 14,5 cm

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
17.28.18.40.225
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.