Pacifier holder - Pressed leaves rose

Condition: New product

Cam Cam Copenhagen

CAM070

Pressed Leaves by Cam Cam (17)

Leuke en praktische fopspeenhouder in biologisch katoen met een prachtige Cam Cam-print Pressed Leaves in de kleuren wit, roze, grijs en geel.De tutketting heeft een sterke 100% natuurlijke rubberen ring en een houten knop met een clip van nikkelvrij metaal om de speenketting aan de kleding van het kindje te bevestigen. Zo geraakt baby's speentje niet meer kwijt.

16,00 €

Add to my list

Product reference : 951A-P31-000-WW

CollectionPressed Leaves
TypePacifier cords
ColourPink

De Cam Cam Copenhagens collectie fopspeenhouders is een geweldige oplossing om te voorkomen dat de fopspeen van je baby verloren gaat of vies wordt. Geen speentjes meer oprapen van de grond en ze gaan afwassen. Elke speenketting is gemaakt van duurzaam materiaal met een clip die zorgt voor een goede grip op de kleding van je kleintje zonder de stof te beschadigen. Bevestig ze eenvoudig aan andere zaken zoals een hoge stoel, autostoel, kinderwagen of een luiertas terwijl je onderweg bent. Cam Cam speenkettingen zijn er in vele prachtige patronen en kunnen mooi worden gecombineerd met andere Cam Cam Copenhagen-producten.De fopspeenhouder is getest en voldoet aan alle veiligheidseisen van de Europese / Deense norm "DS / EN 12586 + A1".Gebruik de speenkoord niet als speelgoed en laat de baby niet slapen met de fopspeenhouder. Controleer de speenkoord vóór elk gebruik en gooi deze weg als er tekenen van slijtage zijn.Materiaal: 100% biologisch katoen. Clip: 100% natuurlijk hout met nikkelvrije metalen clip. Ring: 100% rubber.Afmeting: 21 x 1 cm

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.040.020.270.02
Cam Cam was founded in 2012 by architect Sara Giese Camre. She fostered the idea of creating a children’s interior company, after her own maternity leave. Cam Cam creates quality, timeless and tactile design for children. Cam Cam offers poetic products which help create calm and harmonious environments for children. Products with an enduring design and material quality, which will be appreciated for generations to come. All the textile production is produced in GOTS certified factories, whichensure good working conditions, a proper wage for the workers and a zero child labor policy.
Collection Pressed Leaves by Cam Cam
Inspiration & stories