Pacifier Butterfly - orthodontic

Condition: New product

Natursutten

Heerlijk zacht fopspeentje van Natursutten, anatomisch gevormd en gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het vlinder schild is zo ontworpen dat het neusje van je baby altijd vrij gelaten wordt.De naam Natursutten betekent eigenlijk natuurlijk zuigen en dat is goed merkbaar. Je kleintje kan op dit tutje naar hartenlust tutteren.

8,99 €

Add to my list

Product reference : NA-10040

Heerlijk zacht fopspeentje van Natursutten, anatomisch gevormd met vlinder schild, gemaakt van 100% natuurlijk rubber.Natursutten fopspeentjes worden met de hand gemaakt in Italië en zijn fluweel zacht! Dat komt doordat deze fopspeentjes zijn gemaakt van het eerste sap van de rubberboom... hierdoor zijn ze mooi licht geel van kleur en zachter dan veel andere speentjes van natuurrubber. Ook zijn ze zachter dan silicone fopspeentjes. Daarnaast zijn ze zeer hygiënisch omdat ze uit één stuk gegoten zijn en er geen kantjes of naden zijn waar vuil en bacteriën niet achter kunnen verstoppen.De voordelen van de Natursutten fopspeentjes:100% zuiver natuurlijk rubber van het eerste sap van de rubberboom zacht en soepel voor baby's gezichtje - geen afdrukken na het slapen hygiënisch - zonder naden - dus geen kans op bacteriën unisex design met ventilatiegaatjes die voorkomen dat het tutje vacüum wordt gezogen op je baby's gezichtje duurzaam geproduceerd in Italië vrij van PVC, BPA, ftalaaten en kunstmatige kleurstoffenDit fopspeentje heeft een ergonomisch vlinder model en is geschikt voor baby's van 0-6 maanden (maat S), 6-12 maanden (maat M) of 12+ maanden (maat L). Verpakt in een leuk vrolijk doosje.Gemaakt in Italië overeenkomstig de wettelijke EU richtlijnen.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
8135.50.022
  • Par Lauren P.
  •  the 26/01/2021
Someone gifted us a round Natursutten pacifier when baby was born, and it became the only paci she would accept. Please note the nipple on the "butterfly" is smaller than the round model.