North Shelf, Blue, MDF

Condition: New product

Bloomingville

BLV039

Organize in style with Bloomingville (48)

Onmisbaar rekje, om speelgoed uit te stallen, vol te zetten met plantjes in de keuken of boven de verzorgingstafel te hangen en overal makkelijk aan te kunnen.Dit roze North wandrek komt uit de nieuwste Bloomingville collectie en is door zijn eenvoud en functionaliteit een musthave in het hele huis.

49,90 €

Add to my list

Product reference : 12402858

CompositionsWood
Typenew
ColourBlue

Blauwrek met 2 plankjes van Bloomingville, je kan zelf kiezen op welke hoogte je ze bevestigd. Ideaal om iets uit te stallen of wat meer orde in de kamer te brengen. Vooral als je niet zo groot woont want dit wandrek is lekker compact. Elke plank kan maximum 5 kg dragen.Afmetingen: 65 x 50 x 15 cmMateriaal: blauw metalen frame met 2 planken uit MDFBloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.680.080.182.46
Bloomingville stands for Scandinavian design, updated vintage and handmade products. This trendy Danish brand offers home accessories, created by in-house designers with a love for detail and precision. The unique Bloomingville style is a mixture of raw products with a nostalgic Scandinavian twist and reproductions of fantastic pieces from times past inspired by French brocante. Share your style, tell your story, change your home! - Bloomingville.
Collection Organize in style with Bloomingville
Inspiration & stories