necklace 'Eloise'

necklace 'Eloise'

Condition: New product

Souza for Kids

PHA159

Heb je een kleine wannabe-prinses in huis die altijd aan de haal gaat met jouw kettingen, dan is het misschien tijd om een kleine collectie van haarzelf aan te leggen.De kindersierraden van Souza! zijn van uitstekende kwaliteit en stuk voor stuk unieke stuks, zoals deze Eloise ketting: een echt pareltje!

4,25 €

Add to my list

Product reference : 104631

Agefrom 3 years

Leuke parelketting Eloise van het fijne merk Souza! vol kleine, fonkelende kralen en met een bloemetjes en tassel als uniek detail. Dit stijlvol kinder-accessoire heeft een mooi strikje achteraan als elegant detail. Perfect om te dragen op een prinsessenjurk of om je gewone outfit te voorzien van een elegant detail. Van deze ketting is ook een bijpassende armband verkrijgbaar.Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.020.010.190.01
Souza for Kids - Souza for Kids was founded in 1998. It specializes in designing safe and imaginative costumes and accessories for kids. The costumes allow children to dress themselves and the majority of the items are made from 100% cotton which is durable and easily washable. The selection of colors and interesting details make the costumes and accessories attractive for kids. Safety is considered in the design of the garments that features cordless and elastic closures.