nativity Set

Condition: New product

Petit Monkey

PS055

Haal naast de kerstboom jaar na jaar deze kleurrijke kerstfiguurtjes van Petit Monkey boven voor tussen de pakjes te zetten.Leuk om het kerstverhaal te vertellen of voor de kindjes om mee te spelen. Een blijvertje!

27,95 €

Add to my list

Product reference : WF2

STOP/FINISTOP

Hohoho! Maak er een extra leuke kerst van voor je kinderen met deze kleurrijke set kerstfiguurtjes van Petit Monkey. In de set zitten 9 verschillende houten figuren, geïllustreerd door Helen Dardik.Jozef, Maria en baby Jezus. De 3 prachtige koningen, een os, ezel en de engel. Elke figuur is circa 8 cm hoog en 1,2 cm dik. De set is gemaakt van FSC eikenhout en werden stuk voor stuk met de hand beschilderd met verf op waterbasis, dat maakt elke popje uniek.Verpakt in een mooie doosje van 17 x 13,5 x 6 cm, ook leuk als (kerst)cadeautje!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.170.060.140.25
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!