my very first games - to market!

Condition: New product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (16)

Op naar de markt! Iedereen heeft een eigen boodschappenlijstje met 4 dingen die moeten gekocht worden. Maar waar kan je broodjes kopen en welke marktkraam heeft er kaas? Hoeveel kosten de sokken en zijn er nog lekkere aardbeien? En wat kan je allemaal kopen met het grote bankbiljet?De dobbelsteen bepaalt telkens aan welke marktkraam gewinkeld mag worden. Wie het eerste zijn lijstje afwerkt is de supershopper en win het spel!

24,99 €

Add to my list

Product reference : 302783

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 2 years

Fijn leer- en dobbelsteenspel Boodschappen doen uit de eerste spellen collectie van Haba. Het spel oefent vergelijken en ordenen en is een eerste  kennismaking met geld via de 12 leuke muntstukken van hout en een liefdevol vormgegeven 3D-marktkraam. Daarnaast kunnen de kinderen ook vrij met het speelmateriaal spelen en daarbij verschillende rollenspellen rond boodschappen doen, uitproberen.Inhoud van de speldoos: 1 marktkraam (bestaande uit: bodem van de doos met inlegstuk, speelbord en decorplaat), 8 kleine muntstukken met kroon, 4 grote muntstukken met ster, 4 HABA-biljetten, 16 artikelplaatjes in 4 categorieën, 4 boodschappenlijsten, 1 dobbelsteen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Aantal spelers: 1-4.Spelduur: 10 minuten.Materiaal: hout en kartonGeschikt voor spelers van 2 - 99 jaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
22.86.822.60.83
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Mijn eerste spellen van HABA
Inspiration & stories