musical puppet 'Rhino'

Condition: New product

Haba

HAB136

Puppet Theater by Haba (11)

Hou je van doedelzakmuziek? Deze neushoorn handpop van HABA in ieder geval wel en hij wil heel graag eens een deuntje komen spelen bij jullie in de woonkamer. Dat wordt pas een woonkamerconcert om u tegen te zeggen!

19,95 €

Add to my list

Product reference : 303374

Collectionnew
Typenew
Agefrom 18 months

Handpop en knuffelvriend van HABA. De neushoorn draagt een grappig Schots kostuum en heeft een pieper als doedelzak. Deze stoffen pop stimuleert de nieuwsgierigheid en prikkelt de zintuigen van de baby. Al spelend, giechelend en ontdekkend bevordert deze klankhandpop de waarneming van geluiden. Leuk in combinatie met de andere muzikale handpoppen van dit merkje.Materiaal: polyester.Afmetingen: 32 cm hoogWasadvies: wassen mag maar liefst op delicate was en op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel, niet strijken.Geschikt vanaf 1.5 jaarHaba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
1711190.098
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Puppet Theater by Haba
Inspiration & stories