music mobile balloon - pressed leaves

Condition: New product

Cam Cam Copenhagen

CAM048

Pressed Leaves by Cam Cam (20)

Prachtig en schattig. De Cam Cam muziekmobiel kan zo vertrekken op een enkele reis naar de kamer van je kindje, als je wil :-)Deze mobiel heeft de vorm van een ballon en is gemaakt van gewatteerd, organisch katoen met prachtige print van bloemen & blaadjes en afgewerkt met een kleine strikje onderaan.

44,00 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 1000-P31

CollectionPressed Leaves
TypeMusic mobiles
ColourMulticolor

Het pressed leaves-patroon van Cam Cam Copenhagen zit vol diepe kleuren en botanische elementen, wij vinden het alvast onweerstaanbaar mooi en zijn blij dat het niet alleen in deze muziekmobiel maar ook in bedsets, dekentjes tot tutkoorden en vele andere items beschikbaar is. Leuk om het interieur van de kinderkamer wat op elkaar af te stemmen.Trek aan de houten ring en de melodie 'Summertime' van George Gershwin weerklinkt zacht door de kamer en zorgt voor zalige rust.Afmetingen: Ø 16 cm + 17 cm hoogMateriaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-labelEen filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.150.160.150.3
Cam Cam was founded in 2012 by architect Sara Giese Camre. She fostered the idea of creating a children’s interior company, after her own maternity leave. Cam Cam creates quality, timeless and tactile design for children. Cam Cam offers poetic products which help create calm and harmonious environments for children. Products with an enduring design and material quality, which will be appreciated for generations to come. All the textile production is produced in GOTS certified factories, whichensure good working conditions, a proper wage for the workers and a zero child labor policy.
Collection Pressed Leaves by Cam Cam
Inspiration & stories