Mobile rainbow

Condition: New product

Bloomingville

BLV113

Rainbowlove (119)

Natuurlijke materialen en dromerige sferen zijn de kracht van Bloomingville mini. Ook deze regenboog mobiel is weer een sterk staaltje Deens design dat je kamer in een mum van tijd een make over geeft. Perfect om elke dag te genieten en elke avond bij weg te dromen.

62,90 €

56,61 €

Add to my list

Product reference : 82045573

Typenew
ColourMulticolor
Bloomingville themeWorld of Imagination
Discount- 40 %

Zalige mobiel om aan de muur te hangen met zachte regenboogkleurtjes en dansende wollen wolkjes uit de Nordic Wonderland collectie van Bloomingville mini. Makkelijk op te hangen met het touwtje en prima decoratie voor in de kinderkamer. Met een focus op duurzaamheid, natuurlijke materialen en kwaliteitsproducten is de nieuwe Bloomingville MINI collectie helemaal mee met de trends van het moment. Dit Deens merk creeërt dromerige universums voor de kinderkamer en brengt ons een wondermooie collectie met zachte kussens, tapijten en prachtige muurdecoratie vol exotische dieren en knappe kleuren. Dit zijn echte eye-catchers om je interieur een hippe boost te geven. Afmetingen: 57 x 90 cm Materialen: wol Wasadvies: niet wassen in de machine, vlekjes kan je verwijderen met een vochtige doek

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000
Bloomingville stands for Scandinavian design, updated vintage and handmade products. This trendy Danish brand offers home accessories, created by in-house designers with a love for detail and precision. The unique Bloomingville style is a mixture of raw products with a nostalgic Scandinavian twist and reproductions of fantastic pieces from times past inspired by French brocante. Share your style, tell your story, change your home! - Bloomingville.
Collection Rainbowlove
Inspiration & stories