mini cushion BE Happy

Condition: New product

MIMI'lou

MML015

Voor het geval je het zou vergeten, dit MIMI'lou mini kussen is een zacht en stijlvol geheugensteuntje: Be Happy!Een kleurrijk en postief accent voor in je woonkamer of op de zachte, opgemaakte bedjes in de slaapkamer.

30,00 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : COU29

TypeCushions
ColourBlue
ThemeBohemian ambiance
Shaperectangle

Be Happy is een mini-kussentje van MIMI'lou, pastelblauw van kleur en met een feestelijke letterbanner op de zachte stof geprint. De kussens van MIMI'lou, in verschillende maten, kleuren en vormen, geven subtiel stijl en kleur aan de kinderkamer en zijn onderling makkelijk te combineren.Afmetingen: 30 x 20 cmMateriaal: 100% katoen, vulling in polyesterMIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.20.30.030.182
MIMI'lou - Mimi'lou is a unique line of simple but enchanting wall decals, bringing walls, furniture, windows, mirrors, … any smooth surface to life with colorful line drawings. Once transferred, only the lines remains on the wall, giving the impression of hand-painted art. Transferring them is remarkably simple and they can be removed easily without leaving a trace. Bring life to walls and revive pieces of furniture which had been forgotten in the corner of a room.