Little Friends 'sheep'

Condition: New product

Haba

HAB162

Little Friends by HABA (45)

Geen boerderij is compleet zonder een wollig schaap met dikke vacht. Boerin Johanna maakt van de schapenwol dikke wintertruien voor boer Franz. Het schaap heeft een mooi gemaakte witte vacht, lichtroze voetjes en bruine hoefjes. Haar gezichtje is ook lichtroze en ze heeft blauwe oogjes.Ze houdt ervan om samen met het bijpassende lammetje in de wei te grazen.

6,99 €

Add to my list

Product reference : 302984

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years

Wollig schaapje, een leuke aanvulling aan je Little Friends dierenverzameling. Ze graast graag naast het poppenhuis of op de boederij van Haba.Afmetingen: ongeveer 8,5 cm langMateriaal: kunststofLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
6.54110.082
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories