Little Friends 'rabbit Mimi'

Condition: New product

Haba

HAB132

Little Friends by HABA (48)

Haas Mimi en haar kleintje hebben fijn een mooi verblijf voor binnen of voor buiten. Zo kan ze zowel op een erf, boerderij of in de stal staan en past ze als huisdier voor de poppenkinderen uitstekend in een druk poppenhuishouden in een groot poppenhuis.Bij wie mag ze vandaag op schoot? Worteltjes vindt ze heel lekker!

12,99 €

Add to my list

Product reference : 303094

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years
Discount- 30 %

Leuk setje van Little friends, als toevoeging voor op de boederij, het poppenhuis of de manege. Maar ook fijn om los mee te spelen. Schattig konijntje Mini woont samen met de baby haas in het houten konijnenhokje.Inhoud: konijnenhok, haas Mimi, baby haasje en 4 worteltjes.Afmetingen doos: 17 x 8 x 4 cmMateriaal: kunststof en hout (bedrukte triplex)Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
169.3170.156
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories