Little Friends play set 'winner's pedestal'

Condition: New product

Haba

HAB155

Little Friends by HABA (48)

Welk paard is het snelste en welk popje mag welverdiend de blinkende gouden beker in de lucht steken?Dit is een fijne uitbreiding op de speelse wereld van Little Friends. Leuk voor elk tornooi op de paardenboerderij en de perfecte aanvulling bij de manege.

17,50 €

Add to my list

Product reference : 303048

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years
Discount- 40 %

Breidt je Haba Little Friends-speelwereld uit met deze speelset Erepodium. In deze leuke set uit hout en polyester zit een erepodium, een krans voor paarden, een rozet, een sjerp voor ruiters en natuurlijk de beker voor de winnaar!Materiaal: hout, kunststof, polyester, viltAfmetingen erepodium: 22 x 19 cmLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
23.65.522.90.29
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories