Little Friends 'lamb'

Condition: New product

Haba

HAB165

Little Friends by HABA (48)

Dit lieve lammetje hoort natuurlijk ook thuis in de wereld van de Little Friends!Nieuwsgierig en onderzoekend kijkt ze uit haar blauwe oogjes. Ze verkent graag alle hoeken van het veld en dartelt vrolijk achter veulen Lisse aan. Ze speelt ook graag spelletjes met het biggetje en het kalfje. Welk spelletje speel jij met haar?

6,99 €

Add to my list

Product reference : 302986

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years

Dit schattige lammetje past bij het grote schaap en is een leuke aanvullingen aan je Little Friends dierenverzameling. Ze houdt van vers groen gras en drinkt graag van mama's lekkere melk.Afmetingen: 3 x 5 cmMateriaal: kunststofLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
6370.026
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories