Little Friends 'horse Tara'

Condition: New product

Haba

HAB159

Little Friends by HABA (57)

Maak kennis met Tara, het speelse paardenvriendinnetje van paard Kasper.Wat is ze een mooi, bontgekleurd paard dat houdt van lekker galopperen door de weidevelden. De staart en manen zijn zwart, paard Tara heeft blauwe ogen, de hoeven zijn grijs en haar vacht is bruin met wit.

9,99 €

Add to my list

Product reference : 302980

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years

Poppenhuispop van Haba's Little Friends, voor in de stal, naast het poppenhuis in de wei of bij de boerderij. En voor fijn op te paardrijden natuurlijk! Want de Little Friends poppetjes passen er prima op.Afmetingen: 10,5 x 12,5 cmMateriaal: kunststofLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
10.24.514.50.161
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories