Little Friends 'duck'

Condition: New product

Haba

HAB160

Little Friends by HABA (83)

Kwaak, kwaak, kwaak! Daar is de Little Friends eend. Een vrolijk diertje dat zich perfect thuisvoelt in de speelse wereld van Haba's Little Friends.

3,95 €

Add to my list

Product reference : 302992

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years

De Little Friends-eend is niet zo druk in de weer zoals de meeste andere dieren, maar waggelt graag rond en speelt zoekspelletjes met zijn vriend de gans. De eend heeft een mooi, groen voetstuk waarop hij stevig staat en de wereld van de boerderij goed bekijken kan. Zijn kopje is ook groen en zijn pluimen hebben verschillende kleuren grijs en zijn pootjes zijn net zoals zijn bekje fel oranje.Afmetingen: 4 cmMateriaal: kunststofLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
7.82.58.90.009
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories