Little Friends 'donkey'

Condition: New product

Haba

HAB161

Little Friends by HABA (57)

In de wereld van de Little Friends staat vriendschap altijd voorop. De beweegbare poppenhuispopjes zijn super buigzaam en kunnen alle natuurlijke houdingen aannemen. Ze kunnen dus ook op deze ezel plaats nemen en eindeloos veel rondjes rond het poppenhuis of de boerderij rijden.Even vrolijk staat de ezel in de stal, wei of boerderij. De ezel vindt het maar wat fijn om bij de boerderij van boer Franz en boerin Johanna te horen!

7,95 €

Add to my list

Product reference : 302982

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years

Voeg nog een vriendje toe aan de boerderij van Haba's Little Friends met deze ezel. De ezel heeft een grijze vacht met lichtgrijze voetjes en zwarte hoeven. Zijn manen zijn zwart en hij heeft een zwarte pluim aan het einde van zijn staart. Z'n snuit is ook lichtgrijs en zijn lange oren dansen speels in de wind.Afmetingen: ongeveer 9,2 x 9,5 cmMateriaal: kunststofLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
14.34.315.10.093
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories