Little Friends 'calf'

Condition: New product

Haba

HAB157

Little Friends by HABA (48)

Dit uberschattige kalfje is geboren op de boerderij van Haba's Little Friends. Het kalfje kijkt vrolijk uit haar blauwe oogjes en lijkt sprekend op haar mama. Verder speelt ze graag met de kinderen van de boer en de boerin of met de andere babydieren.Zin om mee te spelen?

6,99 €

Add to my list

Product reference : 302985

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years

Dit kleine kalfje past bij de lieve, grote koe en is een van de meest schattige aanvullingen aan je Little Friends dierenverzameling. Ze houdt van vers groen gras en drinkt graag van mama's lekkere melk.Afmetingen: ongeveer 5,5 cm langMateriaal: kunststofLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
8490.046
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories