Little Friends 'baby pig'

Condition: New product

Haba

HAB163

Little Friends by HABA (57)

Dit guitige poppetje maakt deel uit van de dierencollectie van Haba's Little Friends en is een plezierige aanvulling op de gezellige dierenbende van de boerderij.Het roze biggetje met de deugenieten-ogen past perfect bij het grote varken en houdt van rollebollen in de modder, restjes opsmikkelen en spelen met de geitjes en andere kleine dieren. Welk avontuur zal ze vandaag tegemoet gaan? Ga je mee? 

4,95 €

Add to my list

Product reference : 302987

CollectionLittle Friends
Typenew
Agefrom 3 years

Schattige biggetje, van Haba, voor in de stal, naast het poppenhuis in de wei of bij de boerderij. Of ... lekker in de modder natuurlijk!Afmetingen: 3 x 4,5 cmMateriaal: kunststofLeeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaarDe Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
5380.028
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Little Friends by HABA
Inspiration & stories