Little Fox animal dokter

Condition: New product

Haba

Games by HABA (63)

Het is druk in de boomhutpraktijk van Dokter Vos: de egel is verkouden, de vleermuis heeft zijn vleugel verstuikt en de haas heeft een buil op zijn kop.   Kan jij de vos helpen om te patiënten op de juiste manier te behandelen? Je hebt wel een beetje geluk nodig met de dobbelsteen. Wie het lukt als eerste 5 verschillende dieren te helpen, is de winnaar van het spel!

6,99 €

Add to my list

Product reference : 302799

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 4 years

Dit dieren dobbelspel Little Fox van Haba is een leuk geschenk voor elke gelegenheid! Inhoud van het spel: 30 patiëntkaartjes, 4 dierenartskaartjes, 3 dobbelstenen met geneesmiddelen, 1 stickervel en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)  Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Aantal spelers: 2-4. Spelduur: 10 minuten. Materiaal: hout en karton Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
10.5410.50.15
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Games by HABA
Inspiration & stories