Lemon teether ring - sunny yellow

Lemon teether ring - sunny yellow

Condition: New product

Nobodinoz

NOB186

Nobodinoz babytoys (16)

Gemaakt om met te spelen, de Lemon bijtring stimuleert de zintuigen van je kleine speelvogel terwijl ze lekker op de houten ring kunnen kauwen om pijn van doorkomende tandjes te verzachten.De verschillende texturen van het organisch katoen en de massief houten ring zorgen voor voldoende afwisseling. Tot slot zorgt de leuke vorm en fijne gele tint dat dit speeltje echt opvalt en een blijver is!

12,95 €

Add to my list

Product reference : 2000000110424

CollectionSoft Activity Toys collection
TypeBaby toys
Nobodinoz printsSunny yellow

De Citroen bijtring maakt deel uit van de eerste collectie babyspeeltjes van Nobodinoz. In de citroen zit knisperpapier en de houten ring uit onbehandeld massief beukenhout geeft het speeltje een unieke look en dubbele functie.citroen uit organisch wafelkatoen met knisperend papier vanbinnen komt in een mooi katoenen tasje, makkelijk om het speeltje proper te houden of mee te nemen. velcro op het bladje van de citroen maakt het makkelijk om het speeltje te wassen in de machine bijtring uit onbehandeld houtAfmetingen: 14 x 30 cm - bijtring 7 cm diameterMateriaal: organisch katoen met Oeko-Tex Class 1 label en details in knisperpapier - massief beukenhout - velcroGebruiksadvies: verwijder de houten bijtring alvorens het speeltje te wassen. Wassen op delicaat programma, max 30°C, met gelijke kleuren wassen, niet bleken, niet geschikt voor de droogkast, niet strijken. Het is aangeraden de houten ring zachtjes in te wrijven met kokosolie om het hout te beschermen.Herkomst: gemaakt in Barcelona

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000
The vibrant city of Barcelona is home of design label Nobodinoz. Barcelona makes us think of sunshine, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria, ... A whole lot of Spanish temper! Nobodinoz stands for colour, creativity, passion, character and fun! Their designs prove popular amongst young and old. Backpacks, pencil cases, play mats, bedding, cushions, bibs, sleeping bags, teepee's, ... all are covered in beautiful colours and trendy prints. The unique designs match perfectly and can be easily combined. Let's mix & match!
Collection Nobodinoz babytoys
Inspiration & stories