koala placemat 'grey'

Condition: New product

Petit Monkey

PS016

Is er nog plaats aan tafel voor deze guitige Koala placemat? Supermooi en handig om het rondvliegende eten wat op te vangen.Dankzij zijn antislip onderkant blijft hij mooi op zijn plaats zitten! Nu de rest van de tafelgasten nog ;-)

9,95 €

Add to my list

Product reference : PLK2

Compositionsnew
TypePlacemats
PrintsKoala
ColourGrey

Deze Petit Monkey placemat is je beste vriend voor ontbijt, lunch én diner. De placemat is gemaakt van siliconen, makkelijk schoon te maken en anti-slip dus heel geschikt als ondergrond tijdens het eten.Het Nederlandse merk Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij. Deze leuke onderlegger is BPA vrij en mag in de vaatwasser om weer proper te worden na elke feestmaaltijd van je kleintje. Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren.Afmetingen: 47 x 32 cmMateriaal: gemaakt van 100% siliconen, BPA vrij, LFGB veilig en veilig te gebruiken met voedsel.Verpakt in een matte tas met print en het design is van Crowded Teeth.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.30.010.470.4
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!