kids memory box 'The Beginning of my life'

Condition: New product

Ferm Living

FRM057

Ferm Living kIDs (69)

Een nieuw leven is iets magisch en vanaf dat moment volgen de momenten zich, je zou ze het liefst van al in een doosje willen steken.Wel dat kan nu: met deze wondermooie herinneringsdoos The Beginning of Life van Ferm Living. Een kostbaar object vol kleine doosjes in, envelopjes, katoenen tasjes en notitie-kaartjes om elke stap in het kostbare, jonge leven van een kind te bewaren en met veel liefde naar terug te kijken.

99,00 €

Add to my list

Product reference : 70008

Typenew
ColourMulticolor
Discount- 40 %

Unieke Ferm Living herinneringsdoos The Beginning of Life. Met kleine doosjes, envelopjes, katoenen tasjes en notitieblaadjes om elke herinnering te bewaren. Het doel van de doos is simpel: dit is een handige tool om elke stap in het prille leven van een kind vast te leggen, te bewaren en met veel liefde naar terug te kijken.  Maak ervan wat je zelf wil, er is ruimte genoeg.Deze wondermooie doos bevat: een brief van de ouders aan hun kindje, een envelop voor de eerste haartjes, een katoenen tasje voor de eerste schoentjes, een kleine match-box voor eerste tandjes, een groeimeter om de lengte van je kind bij te houden, een tasje voor hun favoriete tutje en een matchbox om grappige quotes bij te houden en nooit te vergeten. In de box zit ook een papier om een afdruk van de handjes en voetjes te maken en met weemoed op terug te kijken, alsook een schriftje om dingen in neer te schrijven, gedachten, gebeurtenissen... alles wat je graag wil bewaren en onthouden.Van onschatbare waarde, een wondermooi kraamgeschenk en uniek cadeau voor alle kersverse of toekomstige ouders.Afmetingen: doos 25 x 7 x 18 cm Materiaal: met katoen gecoated kartonnen doos en afwerking in goudfolie. Inhoud: 21 verschillende elementen in karton, stof en papier.Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.270.080.190.7
ferm LIVING is a Danish company that aims at designing and manufacturing interior products with a graphic touch. The product range consists of wallpaper, WallStickers, textiles, kitchen items, a large KIDS collection and much more great stuff to come… ferm LIVING originates from a graphic design agency in Aarhus, Denmark, founded by Trine Andersen in 2005. The company came to life after Trine, mostly for fun, decided to visit a clairvoyant. Trine was quite astonished when the clairvoyand saw a little bird sitting confused on a branch, not knowing which way to fly. This sight was essential for Trine’s decision to follow her dream of starting her own business. When she then founded ferm, the little bird found knew exactly where to go and now sits on top of the company logo.
Collection Ferm Living kIDs
Inspiration & stories