jar 'Hedgehog'

Condition: New product

Bloomingville

BLV001

MINI Bloomingville (159)

Heerlijk keramieke potje - van Bloomingville Mini - in de vorm van een egeltje.Tof accessoire voor in de kinderkamer of voor op je eigen bureau. Om kleine spulletjes in te bewaren of een klein plantje in te laten groeien.

15,90 €

11,13 €

Add to my list

Product reference : 75239342

Typenew
ColourWhite
Bloomingville themeAnimal Universe

Snoezig wit bloempotje in de vorm van een egeltje, uit de laatste collectie van Bloomingville mini.Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.Materiaal keramiekAfmetingen 13 x 6.5 x 9.5 cm

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.110.070.120.25
Bloomingville stands for Scandinavian design, updated vintage and handmade products. This trendy Danish brand offers home accessories, created by in-house designers with a love for detail and precision. The unique Bloomingville style is a mixture of raw products with a nostalgic Scandinavian twist and reproductions of fantastic pieces from times past inspired by French brocante. Share your style, tell your story, change your home! - Bloomingville.
Collection MINI Bloomingville
Inspiration & stories