hook little 'koala - pink'

Condition: New product

Petit Monkey

PS036

Mini gifts, maxi fun! (157)

We stellen u voor: uw nieuwste huisdier!Dit handige haakje is super handig om al die kleine spulletjes van je schatjes mooi en netjes op te hangen. Combineer erop los met de verschillende figuren en kleuren voor een nog leuker resultaat!

3,95 €

2,77 €

Add to my list

Product reference : HLK

CompositionsWood
Typenew
ColourPink
STOP/FINISTOP

Geestig en decoratief houten haakje van Petit Monkey in de vorm van een konijn. Het konijntje heeft een metalen haak met een houten gekleurde bal. Het balletjes is 1,1 cm breed en hoog.Combineer de verschillende vormen en kleurtjes van kapstokjes (er zijn er 20 verschillende !) om een leuke grotere kapstok te maken in de kinderkamer of in de gang. Je hangt de haak makkelijk op met het oogje wat op de achterzijde zit. De haak is geïllustreerd door Crowded Teeth.Grootte van het konijn is 7 x 5,7 x 1,2 cmMateriaal: hout + metaal

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.050.170.080.04
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!
Collection Mini gifts, maxi fun!
Inspiration & stories