hook little bunny white

hook little 'bunny - white'

Condition: New product

Petit Monkey

PS029

Met al die kinderspullen in huis komt een haakje meer altijd van pas. Dit konijnen kapstokje is superhandig op te hangen. Ga voor 1 of meerdere of mix en match de verschillende figuurtjes en kleurtjes voor een uniek resultaat!

3,95 €

Add to my list

Product reference : HLBwhite

Vrolijk en decoratief houten haakje van Petit Monkey in de vorm van een konijn. Het konijntje heeft een metalen haak met een houten gekleurde bal. Het balletjes is 1,1 cm breed en hoog.Combineer de verschillende vormen en kleurtjes van kapstokjes (er zijn er 20 verschillende !) om een leuke grotere kapstok te maken in de kinderkamer of in de gang. Je hangt de haak makkelijk op met het oogje wat op de achterzijde zit. De haak is geïllustreerd door Crowded Teeth.Grootte van het konijn is 7 x 5,5 x 1,2 cmMateriaal: hout + metaal

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.050.170.080.04
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!