hook 'koala face - white'

Condition: New product

Petit Monkey

PS024

Mini gifts, maxi fun! (600)

Geestig kapstokje met witte koala. Prima voor in de kinderkamer, hal of badkamer.Houdt van jassen, sjaals, paraplus, turnzakjes, badjassen en pyjama's.

3,95 €

Add to my list

Product reference : HKFwhite

CompositionsWood
Typenew
ColourWhite

Grappig en decoratief houten haakje van Petit Monkey in de vorm van een koala hoofdje. De koala heeft een metalen haak met een houten gekleurde bal. Het balletjes is 1,1 cm breed en hoog.Combineer de verschillende vormen en kleurtjes van kapstokjes (er zijn er 20 verschillende!) van Petit Monkey om een leuke grotere kapstok te maken in de kinderkamer of in de gang. Je hangt de haak makkelijk op met het oogje wat op de achterzijde zit. De haak is geïllustreerd door Crowded Teeth.Grootte van de koala is 7 x 4,7 x 1,2 cmMateriaal: hout + metaal 

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.050.170.080.05
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!
Collection Mini gifts, maxi fun!
Inspiration & stories