Gym bag Tiger

Condition: New product

Coq en Pâte éditions

CP064

Deze turnzak is ook meteen een zwemzak, lekker handig! De kleurrijke tas is van Coq en Pâte, zij maken al jarenlang de meest trendy kids accessoires met veel respect voor milieu en dier.Oorspronkelijk is dit een ontwerp speciaal voor de Londen Zoo en hun speciaal programma ter bescherming van de Sumatraanse tijger, waarvan er wereldwijd helaas nog maar 400 leven in de vrije natuur.

16,50 €

Add to my list

CollectionJungle
TypeGymbags
ColourGreen
AnimalsTiger

Kleurrijk turn/zwemzakje met illustratie van een Sumatraanse tijger, uit de Save Our Species-collectie van Coq en Pâte. Licht en makkelijk op de schouders te dragen, handig om overal mee naartoe te nemen: judo, zwemles, familiefeest of een picknick in het park.Bio is beautiful is geen holle baseline. Met deze speciale collectie vol dieren in nood wil Coq en Pâte graag aandacht vragen voor de dieren die het moeilijk hebben op onze planeet. Kinderen zijn de toekomst en door hen mee te sensibiliseren en te leren dat sommige dieren onze hulp nodig hebben om verder te leven wil dit biologisch merk echt het verschil maken.Afmetingen:Afmetingen: 37 x 33 cmMateriaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.Wassen: binnenstebuiten op 30°CZoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.056
Coq en Pâte - Coq en Pâte is a young publishing house of fashion accessories for children, which puts ethics at the heart of any creative process. Because production and consumption does not destroy, they intend to demonstrate and share the conviction that it is possible to create, produce and market respecting man and his environment. They parts are manufactured in India certified organic cotton, according to the principles of fair trade. The universe by Virgo (Aracil Virginia), urban and mischievous or Tinou Joly Senovilla, the very gentle and wisdom, will seduce you as we were hit in the heart. Bags, packages, suitcases, bags, tshirts, scarves, pareos, handkerchiefs, bag ... all pieces that can now be pretty responsible.