giant sticker IN THE SKY

Condition: New product

MIMI'lou

MML037

Een beer met een verrekijker, 2 guitige stokstaartjes met een vlindernetje, zwaluws, hippe wolken ... Klaar voor een leuke trip door de lucht met deze fantastische hete luchtballon en al zijn gekke passagiers?Wat een wondermooie muursticker van MIMI'lou, perfect om de kamer van je kindje(s)  te voorzien van een echt eye-catcher om bij weg te dromen.

119,00 €

Add to my list

Product reference : ART438

Typenew

Reuze grote muursticker IN THE SKY, een prachtig ontwerp van het Franse merk MIMI'lou. Makkelijk aan te brengen en garant voor prachtige eye-catcher en originele look in jouw gezellige kinderkamer.Afmetingen: ongeveer 140 x 65 cmMateriaal: 100% vinylMakkelijk aan te brengen op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.080.660.080.45
MIMI'lou - Mimi'lou is a unique line of simple but enchanting wall decals, bringing walls, furniture, windows, mirrors, … any smooth surface to life with colorful line drawings. Once transferred, only the lines remains on the wall, giving the impression of hand-painted art. Transferring them is remarkably simple and they can be removed easily without leaving a trace. Bring life to walls and revive pieces of furniture which had been forgotten in the corner of a room.