doll 'Roya'

Condition: New product

Haba

HAB217

dolls by Haba (37)

Wie heeft er zin om te knuffelen? Roya is een heerlijk zachte poppenvriendin voor kleintjes vanaf 18 maanden, ze draagt een leuke outfit - die makkelijk uit en aan getrokken kan worden - en heeft een geborduurd gezichtje dus er kunnen geen oogjes loskomen. Perfecte eerste pop voor mini poppenmama's en -papa's!

17,99 €

Add to my list

Product reference : 303730

Collectionnew
Typenew
Agefrom 18 months

Dankzij de malse vulling en de zachte stof is deze Haba knuffelpop met de klinkende naam: Roya ideaal om te knuffelen en van te houden. Ze draagt een schattig jurkje met velcro sluiting, oranje haar en guitige sproetjes op haar kaakjes. Roya is een perfect vriendinnetje voor de hele baby- en kindertijd en een heel leuk cadeau voor alle poppenmama’s en -papa’s. Afmetingen: 13 x 13 x 25 cm Materiaal: katoen, polyester Leeftijd: vanaf 1,5 jaar Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.140.060.270.1
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection dolls by Haba
Inspiration & stories