doll Mona

Condition: New product

Haba

HAB014

Heb je een kleine poppenfan in huis of zoek je een leuke eerste pop voor je kleine schat?Mona is een heerlijk zacht speelkameraadje voor alle poppenouders, met haar prachtig rode haar en vriendelijke glimlach zal iedereen meteen van haar houden.

29,95 €

Add to my list

Product reference : 302841

Collectionnew
Typenew
Agefrom 18 months

Hallo, mijn naam is Mona. Ik ben het liefst buiten in onze tuin. Daar dans ik over het gras of pluk ik bloemen voor een mooie ruiker. Lappenpop Mona van Haba heeft prachtige haren, een haarband en een jurk. Dankzij de klittenband kan de kleding gemakkelijk aan- en uit worden getrokken. Het lichaampje van de pop is gewatteerd en heerlijk zacht.Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Afmetingen 17 x 30 cmWasadvies: wassen op 30°C, niet strijken en niet geschikt voor de droogtrommel.Materiaal: polyester.Geschikt voor poppenouders vanaf 1,5 jaar. 

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
16.79.634.20.328
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.